duminică, 7 aprilie 2013

Biosan la început de aprilie

Deoamdată vremea nu ne lasă să facem nimic în grădină, doar de legumele din solar şi de răsaduri ne putem ocupa. E foarte umed pământul si  rucola nu dă semne că ar vrea să răsară, doar câteva plăntuţe sunt ieşite. Am mai plantat şi în ghivece şi sperăm să îşi revină. În solar am observat nişte păianjeni roşii-nu sunt de dorit. O să stropim cu zeama de urzici, dar numai peste câteva zile pentru că temperaturile scăzute  nu ajută deloc fermentarea urzicilor. Sunt încă destul de puţini, umezeala nu le place ,din fericire.
 Am observat foarte multe râme, şi tinere, şi gigantice, dar şi tot felul de alte gânganii, ceea ce înseamnă avem un sol sănătos.
 Plantele au un verde sănătos şi în solar sunt deja mărişoare, deşi încă nu au primit îngrăşământ de urzică şi ce mai aveam în plan. De mulcire nu poate fi încă vorba, e mult prea frig. Usturoiul a început să se îngălbenească de la frig, dar acum îşi revine. Evoluţia plantelor e mulţumitoare, doar faptul că nu putem pune în grădină e supărător.Vă lăsăm şi nişte poze:
Viitoare răsaduri de roşii şi ardei de la Banca de gene din Suceava

Rucola (cea din mijloc)

salata

Ceapa

Ridichi

Spanac


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu